witches (1 of 17)-1080 high.jpg
witches (10 of 17)- 1080.jpg
witches (11 of 17)- 1080.jpg
witches (1 of 17)-1080 high.jpg

Witches brewery


SCROLL DOWN

Witches brewery


De brouwerij

Witches Brewery is een buitenbeentje, dat fel contrasteert met de traditionele brouwerijen in ons huidige bierlandschap. Een vernieuwend concept dat, in het landelijke Vloesberg, temidden het Pays des Collines, zindert van ambitie, gezonde goesting en ondernemerschap.

Witches wil tradities vermengen met vernieuwing, om de streekgebonden kust van het brouwen een nieuw elan en een nieuwe toekomst te geven. Een toekomst waarin know-how, tewerkstelling, ondernemerszin, ambacht en diversiteit elkaar vooruit helpen.

witches (10 of 17)- 1080.jpg

onze diensten


onze diensten


Alles in huis

De toekomst ligt bij innovatieve bieren. We zien de markt differentiëren in ijltempo en een kleinschalige brouwerij als de onze kan daar met zijn flexibele en snelle aanpak handig op inspelen.

Witches heeft alles in huis om eigen bieren te produceren van a tot z. Daardoor kunnen we een full service bieden aan al onze B2B-klanten, van het bierconcept over de ontwikkeling van smaak, geur, kleur en schuim, tot het bottelen en zelfs de verpakking van het eindproduct.

Open communiceren zit in ons dna. We betrekken onze klanten graag bij elke stap. Ook onderhouden we goede contacten met universiteiten, zeker als dat leidt tot vernieuwende inzichten en praktische kennis.

Een volmaakte uitrusting, Een professionele aanpak. Een internationale ervaring. Witches heeft alles in huis om er uw bier te bestellen.

witches (11 of 17)- 1080.jpg

Onze bieren


Onze bieren


Onze bieren

Free Moon

Free Moon is een licht, blond bier met een breed smaakpalet. Het drinkt vlot weg, en heeft een bittere, eetlustopwekkende afdronk. Je kunt zeggen dat een Free Moon thuishoort op café en op restaurant. Het is een culinair bier dat een breed publiek aanspreekt, een bier voor levensgenieters, en tegenwoordig is iedereen dat. En wat het bier helemaal uniek maakt, is zijn 0% suiker. Een Free Moon past overal bij, bij elk moment en bij iedereen, daarom is het ook…een passend biertje.

Lees meer over Free Moon